«Провісник долі народної» у Червоноградській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №1

«Провісник долі народної» у Червоноградській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №1

23 березня 2016 року в ЧЗШ №1 відбувся виховний захід «Провісник долі народної», присвячений пам’яті Т.Г.Шевченка. Захід проходив в рамках святкування дня народження Тараса Григоровича Шевченка. Організаторами та учасниками виступили вчителі української мови та літератури Юристовська Надія Богданівна, Красільчук Надія Василівна та вчитель музики Філософ Марія Ярославівна, а також учні 9-их та 5-их класів

Актуальність заходу зумовлюється тим, що нині, як ніколи, перед нами постає питання об`єднання суспільства у патріотичних рухах за незалежність і цілісність української держави, виховання у молоді любові до рідної землі, бажання знати більше про історію нашої держави, її видатних постатей, національних героїв. У цьому аспекті вивчення і популяризація творчої спадщини великого українського поета, прозаїка, драматурга, художника, етнографа, пророка Т.Г. Шевченка.

В ході свята прозвучали вірші та пісні покладені на вірші Т.Г.Шевченка. Учні висловлювали свої погляди, думки про Кобзаря; вплив Кобзаря на сучасну українську молодь.

/Files/images/«Провісник долі народної» ЧЗШ№1.JPG

/Files/images/«Провісник долі народної» 1 ЧЗШ№1.JPG

/Files/images/«Провісник долі народної» 2 ЧЗШ№1.JPG

/Files/images/«Провісник долі народної» 3 ЧЗШ№1.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 0

Фотогалерея

Червоноградська загальноосвітня школа
І-ІІІ ступенів №1
вул. Клюсівська, 19, м.Червоноград, 80103,
тел. (03249) 328-55, 383-22
e-mail: cherv_school_1@ukr.net

Дата останньої зміни 16 Серпня 2022

Цей сайт безкоштовний!